Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene – Cluj-Napoca

Diploma ANC nivel Specializare

DATA: 17-18 septembrie 2015 + 26-27 septembrie 2015

DESCRIERE

Cursul este astfel proiectat încât să permită participanților să își îmbogățească aria de cunoștințe în ceea ce privește inițierea și planificarea proiectelor și totodată să deprindă, sau sa îmbunătățească, tehnica elaborării aplicațiilor de finanțare, dând atenția cuvenită tuturor detaliilor care fac ca o idee să se transforme într-un proiect care își găsește sursa de finanțare potrivită specifice perioadei de programare multianuală 2014-2020.

Cuvantul de ordine al desfășurării cursului este interacțiunea. Programul de instruire include o parte teoretică și o parte practică, dar filozofia este cea a schimbului de informații și practici.

Se vor utiliza studii de caz, se vor aduce în discuție aspecte din experiența de implementare a lectorilor dar și a cursanților, vor fi simulate situații și condiții de lucru.

După acest curs participanții vor ști care sunt sursele de finanțare nerambursabilă disponibile pentru România în următorii ani, care sunt condițiile minime pe care construcția aplicant-aplicație de finanțare trebuie să le satisfacă, dar vor dobândi și din măiestria creșteri șanselor unui proiect de a primi finanțare nerambursabilă.

Lectorii EPMC Consulting au o experienta de peste 10 ani in scrierea, implementarea si respectiv evaluarea proiectelor cu finantare nerambursabile pe diverse programe operationale.

Pentru informatii suplimentare si agenda cursului puteti obtine scriind la adresa: office[at]epmc.ro

Investitia dumneavoastra: 900 lei.

Formular inscriere: https://goo.gl/lvTbZm