Managementul proiectelor de tip FIDIC – Cluj-Napoca

Certificat de participare

DATA: 24-25 septembrie 2015

DESCRIERE

Cursul ofera oportunitatea de a cunoaște conținutul și modul de utilizare a formelor de contract FIDIC Galben (echipamente și proiectare/execuție) și FIDIC Roșu (contracte de construcție), atât din perspectiva beneficiarului, cât și din cea a constructorului și a supervizorului (consultant, anteprenor, persoană fizică autorizată).

Se adresează inginerilor constructori, diriginților de șantier, proiectanților, arhitecților, supervizorilor de lucrări, specialiștilor din mediul public sau privat, cu responsabilități în derularea contractelor de lucrări, investitorilor, managerilor, asiguratorilor, precum și avocaților sau juriștilor interesați de achiziții și/sau litigii referitoare la lucrări. Lista rămâne deschisă tuturor celor interesați.

Cursanții beneficiază de suport documentar și de o prezentare practică și interactivă, însoțită de studii de caz din experiența utilizării modelului de contract FIDIC pe plan național.

Lectorul EPMC Professional,detine o experienta de peste 20 de ani în investiţii în infrastructură, în pregătirea documentelor de licitaţii pentru lucrări şi supervizarea contractelor de lucrări, conform UE, Banca Mondială, FIDIC, legislaţia românească; peste 12 de ani de experienţă în implementarea de proiecte cu finanţare UE (POS Mediu, POR, POSCCE, PODCA, Phare, ISPA, SAPARD), Banca Mondială și BERD, în calitate de supervizor în sectorul public și în cel privat.

Pentru informatii suplimentare si agenda cursului puteti obtine scriind la adresa: office[at]epmc.ro

Investitia dumneavoastra: 900 lei.

Formular inscriere: https://goo.gl/dHS2oX