Manager de proiect – Cluj-Napoca

Diploma ANC nivel Specializare

DATA: 23-24 octombrie + 30-31 octombrie 2015

DESCRIERE

Fie acasa, fie la serviciu toți lucrăm pentru și în proiecte, care pot să abordeze subiecte precum achiziționarea unei case sau desfășurarea unei vacanțe, până la crearea de noi produse și servicii care să ofere soluții problemelor societății în care trăim.

În consecință cursul se adresează tuturor celor care vor să-și planifice și să își gestioneze judicios resursele, să le pună în slujba obținerii unor rezultate care … să producă mai mult bine

Indiferent de domeniul economic, indiferent de miza obținerii unei finanțări nerambursabile sau a punerii în aplicare a unui proiect cu finanțarea aprobată, sau simpla conștientizare a faptului că DA, lucrăm în și pentru proiecte, cum să fim un manager de proiect (mai bun) este un deziderat la a cărui îndeplinire poate contribui cursul nostru.

Desfășurarea presupune teorie cât și practică, facilitare atât față-în-față cât și la distanță, lucru individual cât și ca lucru în echipă. Participantii vor lua contact si vor face schimb de cunoștințe și experiență in abordarile PCM, PMBOK, ISO 21500, si cea a finanţărilor nerambursabile / externe.

Investitia dumneavoastra: 900 lei.

Formular inscriere: https://goo.gl/j7MAO6